marți, 17 ianuarie 2012

STII OARE CAT ESTI DE BOGAT? STII OARE CU CE BOGATIE AI FOST INZESTRAT INCA DE LA NASTERE?


SENTIMENTUL UNIC PRIMIT IN DAR O DATA CU VIATA –DRAGOSTEA -bogatia tuturor, nevoiasi sau instariti !

Stii care este singurul lucru care nici o data pe aceasta lume nu a costat nimic si care ne-a fost daruit tutuiror inca de la nastere?
Iubirea, dragostea = singurul lucru pe care l-am primit cu totii si pe care nu ni- l poate lua nimeni cat timp traim!
Singurul lucru fara pret, singurul lucru gratuit, singurul lucru care nu costa bani,
DRAGOSTEA este singurul lucru care nu costa nici un ban,singurul lucru care nu poate fi pus in balanta si apoi vandut,singurul lucru care poate fi daruit fara ca tu sa pierzi nimic,singurul lucru care daca il daruiesti nu te face mai sarac,singurul lucru pe care il avem primit de la nastere dar care nu scade niciodata,( perpetum mobile),singurul lucru pe care daca il daruiesti iti adduce mai mult.
Singurul lucru pe care il daruiesti de la nastere pana in ultima clipa a vietii,singura bogatie pe care o o avem toti dar de care nu toti sunt constienti.
DRAGOSTEA,Singurul lucru care poate fii daruit in egala masura tuturor celor dragi si tot iti mai ramane.
Iubeste-te pe tine, ca sa inveti sa ii iubesti pe cei de langa tine,
Nu plange atunci cand cineva drag tie a plecat,daca atunci cand el a fost langa tine nu ai avut timp sa fii macar cu gandul alaturi.
Suntem atat de grabiti incat uitam ca langa noi sunt oameni dragi care poate au nevoie de un simplu  ALO,CE MAI FACETI,CUM SUNTE-TI,SUNTE-TI SANATOSI?
Cei care facem parte dintr-o familie suntem diferiti ,dar ne leaga componenta sangelui- LEGATURI DE FAMILIE PRIN SANGE!
Sa nu lasi sa ajungi la regrete, fa-ti timp pentru a comunica cu, bunica ,cu mama,cu matusa sau unchiul daca ii ai,cu nepotii sau de ce nu cu prietenii,vine o zi cand ai vrea sa o faci si nu mai ai cu cine!
Viata isi are ciclul ei, cu cele doua componente majore-NASTERE SI MOARTE!
INVATA SA TRAIESTI FRUMOS ,LASA IN URMA TA REGRETE ,si atunci inseamna ca nu ai trait degeaba.
Sunt mame care nu au facut altceva in viata decat sa isi creasca copii! Oare e putin,sa ii porti in pantec 9 luni,sa ii nasti…sa ii alaptezi,sa ii cresti pana se fac mari si pot deveni independenti, Oameni Mari, sa ii inveti sa fie oameni!
Toti spun ca mama este cea care invata pruncul sa paseasca in viata!
 Acesta este adevarul ! IN CONSECINTA, da-ti mamelor ce li se cuvine, IUBIRE,respect,  afectiune, mangaiere,nu costa nimic!
Ce ii trebuie unei mame ca sa fie fericita!
Sa stie ca puiului EI II ESTE BINE, CA NU DUCE LIPSA DE NIMIC,SI CA DIN CAND IN CAND ISI ADUCE AMINTE CA ,UNDEVA ARE o mama care isi face griji pentru el, indifferent cat de MARE a crescut!
Este oare atat de greu unui copil  sa isi caute mama, daca ii intra in casa sa ii puna mana macar pe umar sau sa o mangaie pe obrazul oboist si poate ridat si sa o intrebe, MAMA CE MAI FACI,CUM STAI CU SANATATEA,SAU PUR SI SIMPLU SA II PUNA MANA PE UMAR,SA O SRTRNGA LANGA UMARUL LUI SI SA NU SPUNA NIMIC.
Un gest care inseamna recunoasterea dragostei pe care o porti mamei tale si care nu iti stirbeste pozitia de copil MARE SI CARE IN OCHII NIMANUI , NU TE FACE RIDICOL!
Pune mana pe umarul tatalui tau ,si intreaba-l ce mai face cum o mai duce si gandeste ca intr-o zi ,anii te vor aseza si pe tine in acelasi loc si vei fii rasplatit de aceasi bucurie pe care o aduci tu astazi parintilor tai ,de copilul tau.
Sunt gesturi care nu au nevoie de cuvinte,sunt gesturi simple la indemana tuturor care nu COSTA NIMIC, dar care fac,  sau dau atat de mult.
Invata ca sa nu regreti ca nu ai facut,invata ca nu trebuie sa irosesti clipa sau momentul ,asa vei stii sa gestionezi orice situatie in care soarta te va aduce.
Traim intr-o lume  pe care multi nu o pot intelege,fii tu cel care intelegi sau vrei sa intelegi ce altii nu pot,nu lasa pe maine ce poti azi face pentru ca maine poate fi prea tarziu.
Accepta ca si pe un DAR sacul plin de dragoste-iubire cu care ai fost inzestrat inca de la venirea ta pe lume,l-ai primit GRATIS  si tot asa il poti da mai departe.
De copil iti iubesti parintii,bunicii,matusile sau unchii,apoi fratii in ordinea nasterii lor.Ai crescut si apar alte iubiri,pentru sotie, pentru proprii copii ,pentru nepoti ,si uite asa cercul se invarte si se complecteaza.
Oare ,ai simtit vre-o data ca depozitul tau de dragoste –iubire s-a diminuat? Sunt convinsa ca nu!
Este singurul depozit care are SACUL FARA FUND SI CARE NU SE DIMINUEAZA NICI O DATA.
Esti bogat prin acest DAR .Dragostea-iubirea este singurul lucru  pe care il avem in mod egal cu totii.
Profita de aceasta bogatie si da-o mai departe. Este modul in care ne putem pune semnatura de OAMENI  .
Incearca aceasta experienta si sunt sigura ca vei avea rezultatul dorit.
Vei fii un om fericit ,multumit.
Daruieste dragoste celor din preajma ta !
Nu te costa nimic,e DARUL PE CARE L-AI PRIMIT CAND AI VENIT PE LUME SI TI-A FOST DARUIT CA SA IL DAI MAI DEPARTE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu