duminică, 8 aprilie 2012

PORTOCALA,un adevarat burette pentru grasimile ….


Incearca,nu te costa  mai mult decat 1 portocala dar ai de castigat ,
 O friptura light ,gustoasa ,un carnacior ff. gustos sau un salam degresat pe care il poti folosii cu success la pizza.
 Daca vrei sa faci o mancare  gatita, un curcan ,un pui,o friptura de porc sau de ce nu miel la cuptor , 
 urmeaza acest sfat: pune o portocala cu tot cu coaja, dar spalata! in mincare, in sau alaturi de carnea la cuptor. 
 Chiar functioneaza, chiar pare un miracol, grasimea se aduna   toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea. 
 Portocala nu modifica de loc gustul mancarii , nici la carnea preparata in cuptor si carnea ramane super light !
Experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam, pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul....
 Verifica, in 5 minute grasimea intra toata in portocala !
 
apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara grasime .
Pofta buna la o friptura de Paste!
sursa mail.